Tapahtuman oletuskuva

Maailma on markkinasi – verkkokaupan menestysreseptit

17.11.2020 08:15

Webinaari / Teams

Verkkokaupalla on erinomaiset mahdollisuudet tavoittaa kuka tahansa ostaja maailmassa, kunhan menestyksen tärkeimmät asiat ovat kunnossa. Mutta mitkä ne ovat ja miten muut yritykset ovat menestyneet?

Erityisesti tällaisena poikkeuksellisena vuonna verkkokaupassa saattaa olla sinullekin mahdollisuus kehittää yritystäsi eteenpäin. Tervetuloa siis Inton virtuaalisille aamukahveille Teams Liveen tiistaina 17.11. nappaamaan vinkkejä, kuinka lähteä kehittämään omaa verkkokauppaa kansainväliseksi menestystarinaksi.

"Kuka tahansa voi myydä mitä tahansa minne tahansa ja siellä on miljoona asiakasta odottamassa, että he saisivat ostaa sitä sinulta, jos kilpailuedut ja asiakaslupaus on kunnossa.” -Leevi Parsama

Verkkotapahtuma on suunnattu erityisesti seinäjokisille yrityksille ja yritysten edustajille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

Tapahtuma on osa Lakeuksilta maailmalle – Maailmalta lakeuksille -teemaviikkoa 16.-20.11.2020. Viikon aikana on tarjolla runsaasti muitakin verkkotapahtumia yrityksille kansainvälistymisen tueksi. Lue lisää täältä.

---

O H J E L M A

08:15   Tervetuloa

08:20   Digitaalinen Kauppa 2020 | Leevi Parsama, Experience Commerce Finland

Digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama avaa kaupan alan suurimpia trendejä ja kertoo, miten pieni pk-yrittäjäkin voi menestyä tämän myllerryksen keskellä.

09:45   Yrityscase | Mika Lilja, Loota Percussion 

10:00   Uusi väylä maailmalle - Seinäjoelle verkkokaupan logistinen keskittymä | Elisabet Kivimäki, Into Seinäjoki & Ivet Vidinova, Dronamics Ltd

Seinäjoelle suunnitellaan verkkokaupan logistista keskittymää ja luodaan uudenlaista rahtiliikennettä droonien avulla. Puheenvuoroissaan Elisabet ja Ivet kertovat, mitä mahdollisuuksia nämä tarjoavat paikallisille yrityksille.

---

Webinaari on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoittaudu siis alta mukaan, niin saat lähempänä tapahtumaa osallistumislinkin.
Lippuja ei enää tarjolla.

Asiantuntijana Leevi Parsama

Digital Commerce Specialist, Experience Commerce Finland

leevi-parsama.jpg (231 KB)

Vuonna 2017 vuoden verkkokauppavaikuttajaksi palkittu Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija. Leevi on aiemmin toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, ja nyt hän luotsaa suomalaisfirmoja globaaliin menestykseen

 

Tapahtuma on osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy. Voit lukea lisää hankkeesta täältä

Ajankohta

Alkaa:   17.11.2020 08:15
Päättyy:   17.11.2020 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari / Teams


Lisätietoa

Benjami Hautala

Benjami.Hautala@intoseinajoki.fi