Enemmän bisnestä onnistuneilla virtuaalitapahtumilla

16.6.2020 17:15

Facebook

Oletko koskaan ajatellut, että voisit hyödyntää virtuaalitapahtumia yrityksesi tuotteiden tai palveluiden markkinoinnissa? Tai voisivatko virtuaalisesti toteutetut tapahtumat olla jopa yrityksesi uusi palvelumuoto?

Tule kuulolle Inton Facebook-liveen tiistaina 16.6., niin kuulet, kuinka toiset yrittäjät ovat hyödyntäneet virtuaalitapahtumia osana liiketoimintaansa. Samalla saat heiltä vinkkejä, miten järjestää onnistunut tapahtuma verkossa.

Tapahtumassa vieraana Aisha Korpela KehoSi Tunne -yrityksestä ja Leidit brunssilla -yrityksen perustaja Rebekka Bwanga-Koba. Aisha ja Rebekka ovat ottaneet virtuaalitapahtumat onnistuneesti haltuun tämän kevään aikana, ja nyt he jakavat omia kokemuksiaan ja matkan varrella kerättyjä oppejaan. Haastattelijana toimii Helmi Yli-Knuuttila, Into Seinäjoki.

aisha-korpela.jpg (884 KB) rebekka-bwanga-koba.jpg (766 KB)

 

Luvassa keskustelua ainakin näistä teemoista:

  • Millaisia eri tapoja ja vaihtoehtoja on järjestää virtuaalitapahtumia?
  • Mitkä kaikki asiat on syytä ottaa huomioon virtuaalitapahtumaa valmistellessa? Esimerkiksi millaisia teknisiä välineitä sen järjestäminen vaatii?
  • Paljonko maksaa, onko kallista? Entä miten järjestää virtuaalitapahtuma mahdollisimman edullisesti?

 

Mitä sinä haluaisit tietää virtuaalitapahtumien järjestämisestä? Ilmoittautuessasi tapahtumaan voit jättää kysymyksesi Aishalle ja Rebekalle. Lupaamme kysyä ne heiltä tapahtumassa. 
Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma on osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy. Voit lukea lisää hankkeesta täältä.

Ajankohta

Alkaa:  

16.6.2020 17:15

Päättyy:  

16.6.2020 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Facebook


Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi