Kriisiaikana ytyä kauppaan rohkeilla kokeiluilla ja tempauksilla

10.6.2020 14:00

Facebook

Uusien, hullujen ideoiden kokeilemisessa on riskinsä. Onko kuitenkin parempi, että yrityksestä puhutaan kuin että se unohdetaan?

Koronakevät on testannut yritysten luovuutta ja ongelmanratkaisukykyjä toden teolla. Kuluneiden kuukausien aikana yritysten kokeilevat ideat ja räätälöidyt palveluratkaisut ovat herättäneet kiinnostusta kuluttajissa ja saaneet näkyvyyttä mediassa.

Tervetuloa seuraamaan Inton Facebook-liveä keskiviikkona 10.6. klo 14:00 alkaen! Mukana keskustelemassa Olli Pehkonen (K-Citymarket Päivölä) ja Saku Salo (Holy Smoke). Haastattelijana toimii Niina Koskipalo, Into Seinäjoki.

Olli Pehkosen luotsaama K-Citymarket Päivölä on saanut näkyvyyttä kevään aikana useiden eri yhteistyötempausten seurauksena. Ravintola Holy Smoken yrittäjä Saku Salon on taas pitänyt kiireisenä erilaiset tempaukset ja aktiivinen markkinointi. Ovatko ponnistelut tuottaneet tulosta ja jääkö tästä keväästä jotain pysyvää?

Luvassa keskustelua ainakin näistä teemoista:

  • Mistä uusia ideoita omalle tekemiselle ja rohkeutta niiden toteuttamiseen?
  • Miten erottautua kilpailijoista ja saada näkyvyyttä esimerkiksi somessa?
  • Miten lähteä yhteistyöhön toisten yritysten kanssa ja mistä löytää sopivia kumppaneita?

 

-> Mitä sinä haluaisit kysyä Ollilta ja Sakulta esimerkiksi markkinoinnista tai yritysyhteistyöstä? Ilmoittautuessasi tapahtumaan voit jättää kysymyksesi puhujille. Lupaamme kysyä ne heiltä.

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma on osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy. Voit lukea lisää hankkeesta täältä.

Ajankohta

Alkaa:  

10.6.2020 14:00

Päättyy:  

10.6.2020 14:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Facebook


Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi