Tapahtuman oletuskuva

Into BB: Yössä sensaatioksi, miten häh?

9.5.2023 08:15

Ravintola Varicko, Rytmikorjaamo

Huumorilla höystetyn start-up sensaatio Valcon luomat, huippuluokan vastamelukuulokkeet nousivat yhdessä yössä hitiksi. Miten se onnistui ja mikä on yrityksen tarina?

Valco on vuonna 2018 toimintansa aloittanut kotimainen vastamelukuulokkeiden valmistaja. Sen humoristisen ulosannin takana on taidokasta ammattiosaamista ja selkeä strategia.

Saamme kevään viimeiseen Into BB -aamiaistilaisuuteen puhujaksi Valcon hallituksen jäsenen Jani Rajaniemen. Puheenvuorossa Jani kertoo rehellisesti yrityksen matkasta ja avaa hauskojakin tarinoita vuosien varrelta. Pääsemme kuulemaan mm.

  • kuinka Valco on onnistunut skaalautumaan ammattilaisten käytöstä kuluttajamarkkinoille ja kasvamaan kansainvälisille vesille
  • mistä Valcon viherpesukampanjassa on kyse
  • kuinka yritys on kääntänyt haastavat ajat edukseen
  • mistä ideat markkinointiviestinnälle kumpuavat


valco-hauska-kuva.png (1.45 MB)
Kuva: www.valco.fi

Ilmoittaudu mukaan

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua.

---

Tilaisuus on maksuton ja siihen sisältyy aamiainen. Osana Inton vastuullisuustekoja, Varicko on koonnut aamiaisen mahdollisimman vastuulliseksi.

Tapahtumassa on käytössä no show -maksu 20 € ilmoittamatta perutuista ilmoittautumisista.

Lippuja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on osa Into Seinäjoki Oy:n ja Helsingin yliopiston/Ruralia-instituutin yhteistyössä toteuttaman Food & Tech Startup - ekosysteemit startupien kasvualustana -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR). 

Ajankohta

Alkaa:   9.5.2023 08:15
Päättyy:   9.5.2023 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Varicko, Rytmikorjaamo

Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Nella Vuorenmaa

044 275 3422

nella.vuorenmaa@intoseinajoki.fi