Tapahtuman oletuskuva

Yritysvierailu – Danfoss Vaasa

23.5.2024 11:45

Danfossin tehdas

Hyppää bussiin - hurautetaan Vaasaan tutustumaan Danfossin tehtaalle! 

Tältä reissulta voi löytyä vaikkapa uusia ajatuksia työntekijöiden rekrytointiin ja oman toiminnan kehittämiseen työnantajamielessä.

Varaa paikkasi vierailulta, paikkoja on rajoitetusti! 

 

Ohjelma ja aikataulu:

11.45   Yhteislähtö bussilla kohti Vaasaa (lähtöpaikka Framilta, tarkempi paikka infotaan myöhemmin)
13.00 – 14.30 Vierailu Danfossilla
15.45   Takaisin Framilla

Danfossilla meidät ottaa vastaan HR Generalist Heidi Saarinen. Vierailulla tavataan myös tehtaan johtoa ja kuullaan kansainvälisen työntekijän kokemuksia Danfossilla työskentelystä ja rekrytointiprosessista.

 

Mikä Danfoss?

Runsorin alueella Vaasassa vaikuttaa suuri joukko yrityksiä, jotka edustavat koko Suomen energiasektorin vahvinta osaamista. Yritysvierailulla päästään tutustumaan Danfossiin - tanskalaiseen perheomisteiseen yritykseen, joka johtavassa markkina-asemassaan palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Danfoss tarjoaa älykkäitä ja energiatehokkaita ratkaisuja mm. jäähdytykseen ja lämmitykseen, ja on johtava toimija mm. taajuusmuuttajaratkaisujen markkinoilla sekä korkeapainepumpuissa ja energiantalteenottolaitteissa. 

 

Työnantajakuvan tärkeys

Danfossin työnantajakuvassa korostuu työntekijöiden tärkeys yrityksen voimavarana; työntekijöiden kehittymiselle, innovatiivisuudelle ja yrittäjämäisen asenteen kehittymiselle luodaan mahdollisuuksia. Danfossin työkulttuurissa virheet ja epäonnistumiset halutaan nähdä mahdollisuuksina oppia ja kokeellinen ajattelu voimavarana. 

Danfoss on iso työllistäjä, myös ulkomaalaisen työvoiman osalta. Vierailulla saadaan kuulla, miten Danfossin rekrytointeja käytännössä hoidetaan. Miten työnantajamielikuvaa kehitetään? Miten veto- ja pitovoimasta pidetään huolta? Miten ulkomaalaiset työntekijät rekrytoidaan, miten heitä perehdytetään ja miten asettautumista voidaan tukea?   

Lippuja ei enää tarjolla.

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 20 € + alv., joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.

Yhteistyössä

Vierailu toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. 

baronan-logo.png


Vierailu on osa Into Seinäjoen hallinnoimaa Yritysten kv-rekrytointikyvykkyys kasvun mahdollistajana -hanketta, jonka tavoitteena on parantaa alueen yritysten valmiuksia vastaanottaa kansainvälisiä osaajia edistämällä kv-rekrytointikyvykkyyttä ja työnantajaosaamista. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto (AKKE). 

epliitto.jpegintoseinajoki-logo-rgb.png

Ajankohta

Alkaa:   23.5.2024 11:45
Päättyy:   23.5.2024 15:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Danfossin tehdas


Lisätietoa

Anu Portti

050 530 9250

anu.portti@intoseinajoki.fi