Siirretty: Food Business Summit 2020

26.3.2020 10:00

Juvenes Ravintola Komia

Huom! Food Business Summit 2020 siirtyy myöhäisempään ajankohtaan Korona-virusepidemian vuoksi.

Tuote pysyvästi kaupan hyllylle – kuinka temppu tehdään?

Onko sinulla loistava tuote tai idea uudenlaisesta tuotteesta, joka mielestäsi ansaitsee paikan kaupan hyllyllä? Tuntuuko hyllylle pääseminen haastavalta? Tai jos sinne pääsee, niin kuinka pysyä siellä?

Food Business Summit tarttuu näihin ja moniin muihin kysymyksiin ja etsii vastauksia elintarvikealan yritysten menestysreseptiksi. Puhujavieraaksi saamme mm. Naughty Brgrin Akseli Herlevin, joka pureskelee tällä kertaa hampurilaisen sijaan jatkuvan uudistumisen haastetta.

Jo viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa ruokaketjun yrityksille uusia kontakteja, työkaluja ja näkökulmia oman bisneksen kehittämiseksi. Ja kuten aina, kun ruuasta puhutaan, ruuasta myös nautitaan tapahtuman aikana.

Tänä vuonna elämyksellisen, kolmen ruokalajin lounaan tarjoilee Juvenes Oy.

| Hinta 119 € + alv. (sisältäen monipuolisen ohjelman klinikoineen, kolmen ruokalajin lounaan ja kahvituksen) |

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 22.3. mennessä ohjelman alta löytyvästä linkistä!

 

Ohjelma

09:30 Rekisteröinti

10:00 Food Business Summit 2020 avaus

Tulevaisuuden ruokajärjestelmät – mahdollisuus pohjoismaiselle osaamiselle!
Mika Kukkurainen, managing partner, Nordic FoodTech VC

Mikä kaupan hyllyllä pysyy?
Matti Suominen
, kauppias, K-Citymarket Jouppi

12:15 Kolme askelta, miten päästä pysyvästi kaupan hyllylle

1. Tarina, tuote ja pakkaus kuntoon

Kuusi askelta menestysreseptiin
Suvi Luoma, tutkimusjohtaja, Foodwest Oy

Tarina liiketoiminnan tukena
Markku Liias, toimitusjohtaja, Jukolan Juusto Oy

Pakkaus on elintarvikkeen tärkein mediapinta
Satu Haavisto, AD, BSTR Luova Konttori Oy

2. Tilaus-toimitusketju haltuun

Sähköinen tilaus-toimitusketju kaupan keskusliikkeen kanssa
Outi Huuhka, myyntipäällikkö, OWS Finland Oy

Yrityscase: Sähköinen tilaus-toimitusketju Lapuan Leivän arjessa
Marjanne Kuntsi, omistaja, Lapuan Leipä Oy & Outi Huuhka, myyntipäällikkö, OWS Finland Oy

Miten vaikuttaa kuluttajan ostopäätökseen viime metreillä?
Samuli Iivonen, liiketoimintajohtaja, Transval Oy

3. Uudistuminen pysyväksi olotilaksi

Premium-burgerit ravintoloista ruokakauppoihin
Akseli Herlevi, omistaja, Naughty BRGR

15:30 Iltapäivän rinnakkaissessiot - Poimi bisnestä näistä!

Klinikoihin on rajallinen osallistujamäärä ja niihin ilmoittaudutaan tapahtuman rekisteröinnin yhteydessä.

Klinikka 1: Pakkausdesign kuntoon | BSTR Luova Konttori Oy

Varaa aika ennakkoon 15 minuutin elintarvikepakkauksesi sparraukseen! Henkilökohtaisessa sparrauksessa saat ideoita, mihin kannattaa kiinnittää huomiota pakkauksesi ilmeen kehittämisessä.

Klinikka 2: Konkreettiset askeleet tilaus-toimitusketjun sähköistämiseen | OWS Finland Oy

Kaupanalan keskusliikkeet vaativat tavarantoimittajilta sähköistä asiointia. Miten siis toimin? Klinikassa kuulet mm., miten tilaus-toimitusketjun sähköistäminen tapahtuu käytännössä. Yhteisen osuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua myös henkilökohtaiseen keskusteluun OWS Finlandin asiantuntijoiden kanssa.

Lähiruoktreffit ostajille ja myyjille

Bongaa uutuuksia valikoimiisi! Esittele tuotteitasi potentiaalisille ostajille! Maistele herkkuja samalla kun kuulet yrityksen tarinan itsestään ja tuotteestaan.

17:00 Tapahtuma päättyy

 

Huom! Varmista ilmoittautumisesi jälkeen, että saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos viestiä ei tule, ilmoittautuminen ei ole tullut perille.

Lippuja ei enää tarjolla.

Akseli Herlevi | Omistaja, Naughty BRG

akseli-herlev_naughty-brgr.jpg (33 KB)

Akseli Herlevi on televisiokokki, ravintoloitsija ja keittiömestari, joka nousi julkisuuteen voitettuaan Top Chef Suomi -tv-ohjelman vuonna 2011. Vuonna 2015 hän oli mukana perustamassa Naughty BRGR -ravintolaketjua. Naughty BRGR -tuotesarja lanseerattiin vuonna 2018 yhteistyössä mm. Vaasan-leipomoiden ja Keskon kanssa.

Puheenvuorossaan Herlevi kertoo tarinaansa yrittäjänä sekä jakaa oppeja matkan varrelta, kuinka uudistua omassa yritystoiminnassa ja miten intohimo kapitalisoidaan?

Satu Haavisto | AD, BSTR Luova Konttori Oy

fbs_-satu-haavisto.jpg (85 KB)

Satu Haavisto on aistikas suunnittelija, joka on luonut useita näyttäviä ilmeuudistuksia ja hänellä on vahva kokemus elintarvikkeiden pakkaussuunnittelusta.

Puheenvuorossaan Satu kertoo, mihin pakkauksen suunnittelussa kannattaa kiinnittää huomiota ja miksi.

Outi Huuhka | Myyntipäällikkö, OWS Finland Oy

fbs_outi-huuhka.jpg (1.05 MB)

OWS Finland Oy:n Outi Huuhkalla on 12 vuoden kokemus tavarantoimittajien ja tilaajaorganisaatioiden välisestä sähköisestä asioinnista.

Outi käy puheenvuorossaan käytännönläheisesti läpi, miten hoitaa tilaus-toimitusketjun sähköistäminen yritykselle sopivalla asteella – niin, että se vastaa kaupanalan keskusliikkeiden vaatimuksiin ja istuu yrityksen omaan strategiaan.

Matti Suominen | Kauppias, K-Citymarket Jouppi

matti-suominen.jpg (21 KB)

Uudenkarkean K-Citymarketin kauppias Matti Suominen avaa puheenvuorossaan, miksi toiset tuotteet pysyvät kaupan hyllyllä paremmin kuin toiset. Suominen haluaa panostaa valikoimissaan erityisesti lähi- ja pientuottajien esiintuontiin.

----

FOOD BUSINESS CHALLENGE -IDEAKILPAILUN KICK-OFF

Samanaikaisesti Food Business Summitin iltapäivän klinikoiden kanssa lanseerataan Food Business Challenge -ideakilpailu. Kilpailu nostaa esiin ruokaketjun uusia liikeideoita ja innovaatioita. Siihen voivat osallistua kaikki toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijat, mutta tarpeet ja ideat voivat tulla vaikka yrityksiltä. Uudet innovaatiot ovat esillä finaalissa 28.5.2020. Lisätietoja kilpailusta löytyy Facebookista. Tilaisuus on kaikille avoin.

---

Yhteistyössä:

ows_logo-2.png (52 KB)

 

bstr_logo.jpg (139 KB)

 

fbc-logo.jpg (27 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

26.3.2020 10:00

Päättyy:  

26.3.2020 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Juvenes Ravintola Komia

Frami B, Kampusranta 9
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Sanna Kankaanpää

+358 400 743 422

sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi

Tiedekatu 2, Seinäjoki