Tapahtuman oletuskuva

Into BB: Lakeuksilta globaaliksi kasvajaksi?

11.4.2024 08:00

Ravintola Treffi (Frami D-talo)

Miten digitaalisuus mahdollistaa kasvun? 

Tule kuulemaan Pohjoismaisia menestystarinoita digitaalisen kaupan kovimmista kasvajista! Lisäksi saat konkreettisia vinkkejä yrityksesi menestyksen tueksi. 

Toimitpa sitten teollisuuden tai vähittäismyynnin verkkokaupan parissa ja ovatpa asiakkaasi yrityksiä tai yksityishenkilöitä, tämä tapahtuma tarjoaa sinulle konkreettisia vinkkejä digitaalisuuteen!

Nyt sinulla on upea mahdollisuus oppia lisää digitalisaation hyödyntämisestä eri toimialoilla sekä sen luomista mahdollisuuksista. Samalla pääset verkostoitumaan muiden kasvusta kiinnostuneiden kanssa. Ehkä löydät tapahtumasta kumppanin kasvuun tai uuden asiakkaan? 

Ryhmäkeskustelu: Kurkistus kaupanalan tulevaisuuden näkymiin ja haasteisiin. Keskustelua ajankohtaisista yrityksiä askarruttavista aiheista sekä Arhin vinkkejä tulevaan. Ryhmäkeskusteluun pääsee 15 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan nopeasti ja varaa paikkasi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää ennakkoon kysymyksiä ryhmäkeskustelua varten.

 

Ohjelma

8:00 Aamiainen ja verkostoituminen

8:30 Arhi Kivilahti – Digitaalisen kaupan kovimmat kasvajat Pohjoismaissa

  • Menestystarinoita; verkkokaupan voittokulku pienestä globaaliksi. 

9:10 Kysymyksiä ja verkostoitumista

9:20 Arhi Kivilahti – Avaimet kasvuun 

  • Tarjolla konkreettisia kasvuvinkkejä 

10:00 Tilaisuuden yhteinen osuus päättyy

10:30 Ryhmäkeskustelu (Kokoustila Swingi Frami B-talo)

11:30 Ryhmäkeskustelu päättyy

 

Puhujaesittely

Arhi Kivilahti, Ada Insights

arhi-kivilahti.png Arhi on katsonut kauppaa monesta eri näkökulmasta. Alkuun tutkijana Aalto-yliopistossa ja vierailevana tutkijana Oxfordin yliopistossa. Väiteltyään ruoan verkkokaupan kehityksestä Englannissa, hän siirtyi konsultiksi Solitalle. 
Tämän jälkeen hän on ollut Keskolla kehitysjohtajana kehittämässä ruoan verkkokauppaa ja sittemmin yrittäjänä perustamassa Suomen nopeinta ruoan verkkokauppaa Ada Freshiä.
Viimeiset viisi vuotta hän on toiminut itsenäisenä kaupan konsulttina sekä analyytikkona. Hän seuraa kaupan alan kehitystä eri maissa ja työskentelee erilaisten yritysten kanssa kaupan arvoketjussa.

 

 

Aamiainen

Tapahtumassa tarjolla herkullinen aamiainen. 

  • Täytettyjä minicroissantteja kinkku-kasvistäytteellä
  • Broilerpiirakkaa paholaisenhillolla
  • Mustikka chia-pudding
  • Turkkilaista jogurttia, granolaa ja vadelmaa
  • Mangosmoothieta
  • Kahvia/teetä ja puolukka-kinuskibritaa

 

Ilmoittautuminen 

Valitse alla olevista vaihtoehdoista mieluisampi. Mikäli haluat osallistua aamiaiselle ja Arhin puheenvuoroihin, valitse lipuksi "Osallistuminen Into BB". Kun haluat hyödyntää koko tapahtuman ja osallistua aamiaisen sekä puheevuorojen lisäksi myös ryhmäkeskusteluun, valitse lippu "Osallistuminen Into BB + ryhmäkeskustelu". 

Lippuja ei enää tarjolla.

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 20 € + alv., joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.

Yhteistyössä

Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimus

Tapahtuman sisältöjä toteutetaan osana Into Seinäjoki Oy:n koordinoiman Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen (EAKR) toimintoja. Innovaatiotoiminnan ekosysteemitekemisen koordinaatio on Euroopan unionin sekä Seinäjoen kaupungin osarahoittamaa toimintaa. Lue lisää: https://intoseinajoki.fi/innovaatiotoiminnan-ekosysteemi/

Seinäjoen kaupunki on tämän sopimuksen myötä on osa valtakunnallista Innokaupungit-verkostoa. Innokaupungit ovat luomassa Suomesta maailman toimivinta kokeilu- ja innovaatioympäristöä vuoteen 2030 mennessä! www.innokaupungit.fi

ekosysteemihankkeen-logorimpsu.jpg

Ajankohta

Alkaa:  

11.4.2024 08:00

Päättyy:  

11.4.2024 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Treffi (Frami D-talo)

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Eveliina Pyyluoma

050 357 7369

eveliina.pyyluoma@intoseinajoki.fi