Talous tasapainoon

30.4.2020 09:00

Verkossa, tarvitset oman tietokoneen

Kriisin yli -onlinekahvila nostaa talous- ja rahoitusasiat keskustelupöydälle

Tervetuloa ensimmäiseen Kriisin yli -onlinekahvilaan torstaina 30.4.! Keskusteluaiheena on, mitkä asiat yrityksen tulee saada kuntoon kriisin alkumetreillä.

Kuulemme talousasiantuntijan vinkit mm. oman talouden tasapainottamiseen, tuki- ja rahoitusmuotoihin, tuloslaskelman muodostumiseen ja siihen vaikuttamiseen. Tiiviin alustuksen jälkeen osallistujat pääsevät vapaasti keskustelemaan ja kysymään mieltä askarruttavista asioista. Tyhmiä kysymyksiä ei ole.

henkilosto_kuuppelomaki_tommi.png (126 KB)

Keskustelua alustaa Pohjanmaan ekonomitoimiston liiketoimintajohtaja Tommi Kuuppelomäki. Luvassa siis varmasti käytännönläheisiä vinkkejä koronan aiheuttamien haasteiden taklaamiseen.

Ilmoittaudu alta mukaan nyt! Tapahtuma järjestetään Zoomissa. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse linkin verkkoalustalle, jossa onlinekahvila järjestetään.

---

Kriisin yli -onlinekahvila

Matalan kynnyksen Kriisin yli -onlinekahvila on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille yrityksille. Kyseessä on noin kerran kuukaudessa järjestettävä vapaamuotoinen kohtaamispaikka verkossa. Ajatuksena on edistää tiedonjakoa, tarjota tukea ja verkostoitumismahdollisuuksia yrityksille. Kahvilassa on jokaiselle kerralle oma teema, josta lyhyesti alustaa asiantuntija. Tämän jälkeen on vapaata keskustelua.

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma on osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy. Voit lukea lisää hankkeesta täältä.

Ajankohta

Alkaa:  

30.4.2020 09:00

Päättyy:  

30.4.2020 09:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa, tarvitset oman tietokoneen


Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

0503472200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi