Tapahtuman oletuskuva

Rekrykyvykkyydellä kasvua!

27.6.2024 09:00

Kaivataanko yrityksessäsi uusia ajatuksia rekrytoinnin tueksi? 

Tuntuuko kansainvälisen työvoiman rekrytointi työläältä ja haasteelliselta?

Työnantajille on nyt tarjolla valmennusta, joka tarjoaa loistavan kasvupolun ja valmiudet ulkomaisen työvoiman rekrytointiin.

Valmennuksessa käydään läpi tiiviisti ja käytännönläheisesti ulkomaalaisen työntekijän palkkaamiseen liittyviä käytäntöjä, ratkaisuja ja mahdollisuuksia. Valmennuksen kautta saat siis hyvät valmiudet toteuttaa kansainvälinen rekrytointi.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä sitoutumista ulkomaalaisen työntekijän rekrytointiin, vaan valmennuksessa tehdään pohjatyöt ulkomaalaisen työvoiman rekrytointia varten ja yritys itse päättää, käynnistääkö rekrytoinnin vai ei.

Verkkovalmennus

Rekrykyvykkyydellä kasvua -valmennussarjaan sisältyy verkkovalmennus (tallenne) sekä mahdollisuus osallistua teemakohtaisiin pienryhmävalmennuksiin. 

Verkkovalmennuksessa saat tiiviin paketin seuraavista aihealueista:

  • kansainvälisen rekrytoinnin prosessi ja osatekijät
  • kansainvälisen rekrytoinnin ja työyhteisön monimuotoistumisen tukipalvelut, työkalut ja valmiuksien kehittäminen
  • käytännön esimerkit ja vinkit työnantajille, sis. kansainvälisen osaajan puheenvuoro

Tilaa verkkovalmennustallenne laittamalla sähköpostia osoitteeseen anu.portti@intoseinajoki.fi 

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennusten päivämäärät ja teemat

 

Puhujaesittely

Valmennuksen ensimmäisen osion sekä sitä seuraavat pienryhmäsparraukset toteuttaa kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntija Kirsi Korhonen / International Fox Agency.

kirsi-korhonen-international-fox-agency.png

Korhonen toteuttaa koulutuksia ja neuvontaa sekä luo materiaaleja julkiseen ja organisaatioiden sekä verkostojen sisäiseen käyttöön. Aiheina ovat muun muassa  kansainvälisen työvoiman rekrytointi, palkkaus ja työsuhdeasiat, maahanmuutto ja asettautuminen Suomeen. Korhonen käsittelee laajoja aihekokonaisuuksia käytännönläheisesti ja yksityiskohtaisesti. Kuulijat ovat kuvailleet Korhosen puheenvuoroja ja koulutuksia innostaviksi, kannustaviksi ja monipuolisiksi.

 

Yhteistyössä

Tapahtumat ovat osa Yritysten kv-rekrytointikyvykkyys kasvun mahdollistajana -hanketta, jonka tavoitteena on parantaa alueen yritysten valmiuksia vastaanottaa kansainvälisiä osaajia edistämällä kv-rekrytointikyvykkyyttä ja työnantajaosaamista. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto (AKKE).

epliitto_logo_vaaka_vari.jpg

Ajankohta

Alkaa:   27.6.2024 09:00
Päättyy:   30.6.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätietoa

Anu Portti

050 530 9250

anu.portti@intoseinajoki.fi