Tapahtuman oletuskuva

Kasvuyrittäjä, kohtaa vakuuttavasti

19.9.2023 08:00

Siru & Bitti, Frami D, 1.krs

Yrittäjä, haluatko vahvistaa omia esiintymistaitojasi? Miten onnistua verkostoitumistilanteissa ja kohdata sijoittajia, potentiaalisia asiakkaita tai yhteistyökumppaneita?

Tässä tilaisuudessa pääsemme oppimaan millainen esiintymistapa vakuuttaa ja mistä vakuuttavuus itseasiassa syntyy? Mikä karkottaa? Miten jäädä mieleen isossa joukossa? 

Ps. Jos jännität, joutuuko tilaisuudessa lavalle... Vastaus on ei. ;) Tilaisuudessa ei joudu esiintymään, mutta saat hyviä vinkkejä!

Aiheina mm. seuraavat teemat:

  • Miten saada varmuutta ja vakuuttavuutta pitchaukseen tai yrityksen esittelyyn lyhyessä ajassa, unohtamatta omaa persoonaa? 
  • Miten onnistua mm. startup-tapahtumien matchmaking-tilanteissa, messuilla tai muissa verkostoitumistilanteissa? Tämän tilaisuuden vinkit antavat sinulle itseasiassa eväitä KAIKKIIN kohtaamisiin.
  • Kurkistamme sijoittajien maailmaan, miten heidän jäädä mieleen voisi jäädä?

Ohjelma:

08.00 Aamiainen tarjolla ja mahdollisuus tutustua yrittäjäkollegoihin

08.15 Ohjelma alkaa

Tervetulosanat, Into Seinäjoki Oy

Puheenvuoro, Teemu Kankainen Aava & Bang Oy

Q&A sessio

Vapaata verkostoitumista osallistujien kesken aina 09.30 saakka.

Sparraukset klo 09.30 alkaen Inton tiloissa (ennakkoilmoittautuminen ja -ohjeistus).

 

Ilmoittaudu tapahtumaan >>

 

Juttuhetket kouluttajan kanssa

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus varata slotti keskusteluun Teemu Kankaisen kanssa, noin 30 min. Varaa oma slotti ennakkoon, niitä on rajattu määrä.

Keskustelun aiheena voi olla esimerkiksi esiintymiseen liittyvät haasteet ja niiden taklaaminen yleisellä tasolla tai pitchauksen vinkit.

Kouluttaja

teemu.png

Kouluttajana tilaisuudessa ja sparrauksissa toimii Teemu Kankainen,  Aava & Bang Oy:n päävalmentaja ja partneri. Teemu on ollut aktiivisesti mukana KasvuOpenin matkalla alusta alkaen. Vajaan 20 vuoden työ- ja valmentajauran aikana Teemu on valmentanut satoja yrityksiä ja tiimejä erinomaisilla arvosanoilla ja tuloksilla ympäri Suomea.

Aava & Bang on markkinointi- ja viestintätoimisto, joka rakentaa yrityksiä joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.  KasvuOpenin perustajana sekä taustayhtiönä Aava & Bangilla suhtaudutaan kasvuun intohimoisesti. Aava & Bang työllistää jo 80 henkeä ja toimistot sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä.

Tervetuloa mukaan!

Lippuja ei enää tarjolla.

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 20 €, joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.

 

Tämä tapahtuma on osa SpaceBoost-palvelupolkua ja tapahtumasarjaa, jonka tavoitteena on auttaa kasvuhaluisia yrityksiä skaalautumaan. Tapahtumasarjan syksyn aiheina ovat product/market fitin varmistaminen, pitch deckin rakentaminen ja esiintyminen. Sarja huipentuu Space Pitch -tapahtuman pitchauskisaan, johon osallistumiseen koulutussarja antaa hyviä valmiuksia. Hae pitchaajaksi! https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/pitchaushaku2023

SpaceBoost-palvelupolku on osa Into Seinäjoki Oy:n ja Helsingin yliopiston/Ruralia-instituutin yhteistyössä toteuttaman Food & Tech Startup - ekosysteemit startupien kasvualustana -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR). 

Ajankohta

Alkaa:   19.9.2023 08:00
Päättyy:   19.9.2023 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Siru & Bitti, Frami D, 1.krs

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Tapio Seppä-Lassila

040 501 7350