Tapahtuman oletuskuva

Space Pitch -pitchauskisa 2023

15.5.2023 00:01

Space Pitch – pitchauskilpailu on taas täällä! Haku on auki elokuun loppuun saakka.

Jos olet kasvuhenkinen startup tai scaleup-yrittäjä, nyt on sinun mahdollisuutesi pitchata tiesi kasvuun ja osallistua Etelä-Pohjanmaan eeppisimmän startup-tapahtuman Space Pitchin yhteydessä järjestettävään pitchauskisaan!

Tämän Space Pitch -pitchauskisan kautta sinulla on mahdollisuus saada tuotteesi tai palvelusi potentiaalisten sijoittajien silmien alle ja saada buustia kasvumatkallesi. 

 

MILLOIN PITCHAUSKISA ON JA MITEN HAEN MUKAAN?

Hakulomake pitchauskisaan löytyy tältä sivulta. Haku on auki 31.8.2023 klo 23.59 saakka.

Finaaliin ja tapahtuman lavalle valitut noin 10 yritystä julkistetaan syyskuussa, noin kuukasi ennen tapahtumaa. Kaikkiin pitchaushakemuksen täyttäneisiin yrityksiin otetaan yhteyttä ja kerrotaan, miten kävi.

Eeppinen Space Pitch -startup-tapahtuma järjestetään 12.10.2023 Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Tapahtumaan odotetaan yli sataa osallistujaa, niin startupeja, rahoittajia kuin kasvunkumppaneita, joten älä jätä tsäänssiä käyttämättä! Tapahtuman tiedot ja rekisteröityminen löytyvät TÄÄLTÄ.

Mikäli yrityksesi pääsee finaaliin, odotamme edustajaanne pitchaamaan tapahtumassa livenä muiden finalistien kanssa ja osallistumaan yhteiseen ennakkoinfoon virtuaalisesti.

 

KUKA VOI HAKEA MUKAAN?

Tämä Etelä-Pohjanmaan oma "Leijonan luola" on avoin kaikkien alojen toimijoille ympäri Suomen. Hakijayritykset voivat olla kasvuhakusia nuoria yrityksiä (alle 5 vuotta) tai jo pidempään toiminnassa olleita, joilla on uusi innovaatio tai liiketoimintamalli.

Voit olla kasvumatkan eri vaiheissa, idulla, rahoituskierroksia tehnyt tai jo kauppaakin klousannut. Mutta yhtä kaikki, yritykselläsi on mielessä toiminnan kasvattaminen isolla pensselillä.

Kaikille yrityksille on Into Seinäjoen toimesta tarjolla SpaceBoost-palvelupolku, joka valmentaa muun muassa pitch deckin rakentamiseen, esiintymistilanteisiin sekä product market fitin varmistamiseen.

 

Täytä hakulomake täällä >>

 

SPACE PITCH -PITCHAUSKISAN PALKINNOT 2023

LEIJONAT

Pitchauskisan leijonat tarjoavat paljon arvoa kaikille finaaliin päässeille, he auttavat kaikkia seuraaville stepeille kysymyksillään ja keskusteluissa tapahtuman aikana. Ehkä heistä joku inspiroituu lähtemään kasvumatkalle juuri sinun yrityksesi kanssa,vaikkapa mentorina, sijoittajana tai linkittäen yritystäsi juuri oikeiden ihmisten kanssa.

Tämän vuoden leijonakaartiin on jo varmistettu pääomasijoittajat Oskari Lehtonen (Redstone Nordics) sekä Ilkka Sillanpää (Hegemonia Oy). Aiempina vuosina leijonina on ollut tunnettuja startup-vaikuttajia ja kasvun sparraajia, kuten Tero Numminen, Helene Auramo, Peter Vesterbacka, Tero Luoma, Tuomas Pahlman ja monia muita!

KASVUN MAHDOLLISTAVA SIJOITUS

Etelä-Pohjanmaan kasvurahastoa rakennetaan parhaillaan ja rahasto tarjoaa sijoitusta voittavalle yritykselle tietyin ehdoin. Sijoitus on käytettävä kasvuun Etelä-Pohjanmaan alueella ja sijoituksen käytöstä tuotteen tai palvelun kehittämiseen ja/tai yrityksen kasvun mahdollistamiseen tulee näyttää ja hyväksyttää suunnitelma kasvurahastolla.

KASVUPALVELUT

Seinäjoen kaupungin elinkeinoyhtiö Into Seinäjoki Oy tarjoaa räätälöityjä kasvupalveluita voittajalle. Palvelukokonaisuus voidaan muotoilla yrityksen tarpeen mukaan, mutta se voi sisältää  esimerkiksi sparraussession tuotekehitykseen, kasvuun tai soveltuvien kasvua mahdollistavien verkostojen etsimistä yrityksen käyttöön.

Toimintaperiaatteidensa mukaan Into Seinäjoki Oy tarjoaa seinäjokisille kasvuhaluisille yrityksille vastaavia palveluita maksuttomasti, mm. osana Food & Tech Startup -hanketta, jossa on rakenteilla palvelupolku skaalautumishakuisille ruoka- ja teknologia-alan yrityksille. Tutustu hankkeen tapahtumiin, ne viitoittavat yrityksiä hienosti kohti Space Pitchiä - aiheina mm. pitch deckin rakentaminen, esiintymisvalmennus ja mediakoutsaus.

KANSAINVÄLISIÄ VERKOSTOJA

Voittajayritykselle tarjotaan matka yhteistyökaupunkiimme Tartoon, jossa järjestetään kansainvälisesti tunnettu startup-tapahtuma sTARTUp Days tammikuussa 2024. Tapahtuma kokoaa yhteen tuhatpäin startup-ekosysteemin eri toimijoita, startupeja, sijoittajia ja kasvupalveluiden tarjoajia. Sielläkin järjestetään pitchauskisa, johon rohkaisemme voittajaa ja muitakin suomalaisia startupeja osallistumaan. Lue lisää vierailustamme vuoden 2023 sTARTUp Days -tapahtumaan.

Myös yleisö pääsee vaikuttamaan ja kertomaan oman suosikkinsa loistavista pitchauksista.

Palkintokokonaisuus päivittyy vielä tapahtuman lähestyessä!

 

HAE MUKAAN EEPPISEEN STARTUP-PITCHAUSKISAAN!

space-pitch-2022-kollaasi.jpg

Lippuja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on osa Into Seinäjoki Oy:n ja Helsingin yliopiston/Ruralia-instituutin yhteistyössä toteuttaman Food & Tech Startup - ekosysteemit startupien kasvualustana -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR). 

This event is part of Into Seinäjoki and Helsinki university / Ruralia institute's project "Food & Tech Starup - ecosystems as a growth platform". The project is funded by Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR).

Ajankohta

Alkaa:  

15.5.2023 00:01

Päättyy:  

31.8.2023 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätietoa

Tapio Seppä-Lassila

tapio.seppa-lassila@intoseinajoki.fi