Tapahtuman oletuskuva

Space Pitch startup-kilpailu 2024

14.6.2024 00:01

Space Pitch -tapahtuman startup-kilpailun vuoden 2024 haku on AUKI! Hae mukaan elokuun loppuun mennessä.

Jos olet kasvuhenkinen startup tai scaleup-yrittäjä, tässä on mahdollisuutesi pitchata tiesi kasvuun! Osallistu Etelä-Pohjanmaan eeppisimmän kasvuyritystapahtuman Space Pitchin yhteydessä järjestettävään startup-kisaan.

Space Pitch -startup-kisan kautta sinulla on mahdollisuus saada yrityksesi tai innovaatiosi potentiaalisten sijoittajien silmien alle ja tuntuvaa buustia kasvumatkallesi. 

 

MILLOIN KISA ON JA MITEN HAEN MUKAAN?

Hakulomake löytyy tältä sivulta. Haku on auki 31.8.2024 klo 23.59 saakka.

Finaaliin ja tapahtuman lavalle valitut 10 yritystä julkistetaan syyskuussa noin kuukausi ennen 24.10. järjestettävää finaalitapahtumaa.

Kaikkiin hakemuksen täyttäneisiin yrityksiin otetaan yhteyttä ja kerrotaan, miten kisassa kävi. Mikäli yrityksesi pääsee finaaliin, odotamme edustajaanne pitchaamaan tapahtumassa LIVENÄ muiden finalistien kanssa ja osallistumaan yhteiseen ennakkoinfoon virtuaalisesti.

 

FINAALI SPACE PITCH -TAPAHTUMASSA 24.10.2024

Eeppinen Space Pitch -startup-tapahtuma järjestetään 24.10.2024 Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Tapahtumaan odotetaan yli sataa osallistujaa - niin startupeja, potentiaalisia mentoreita ja sijoittajia kuin kasvunkumppaneita. Älä jätä tätä tsäänssiä käyttämättä!

Finalistit pitchaavat tapahtumassa. Leijonien lisäksi liveyleisö pääsee vaikuttamaan ja kertomaan oman suosikkinsa loistavista pitchauksista.

Space Pitch -tapahtuman ohjelma ja rekisteröityminen julkaistaan kesän lopulla!

 

KUKA VOI HAKEA MUKAAN STARTUP-KISAAN?

Tämä lakeuksien oma "Leijonan luola" on avoin kaikkien alojen toimijoille ympäri Suomen. Hakijayritysten toivotaan olevan kasvuhakusia nuoria yrityksiä (alle 5 vuotta) tai jo pidempään toiminnassa olleita, joilla on käsissään uusi innovaatio tai liiketoimintamalli.

Voit olla kasvumatkan eri vaiheissa: idulla, rahoituskierroksia jo tehnyt tai kauppaakin klousannut. Mutta yhtä kaikki, yritykselläsi on mielessä toiminnan kasvattaminen isolla pensselillä.

Tarjoamme Into Seinäjoen toimesta vinkkejä, jotka valmentavat muun muassa pitch deckin rakentamiseen ja sijoituskierrosten saloihin, esiintymistilanteisiin sekä markkinointiin. Kurkkaa videokokonaisuus täältä >> 

 

Startup-kisan hakulomake täällä >>

 

SPACE PITCH -PITCHAUSKISAN PALKINNOT 2024

 
LEIJONAT

Startupien välisen kisailun leijonat tarjoavat paljon arvoa kaikille finaaliin päässeille. He auttavat kaikkia seuraaville stepeille kysymyksillään ja keskustellen. Ehkä heistä joku inspiroituu lähtemään kasvumatkalle juuri sinun yrityksesi kanssa,vaikkapa mentorina, sijoittajana tai linkittäen yritystäsi juuri oikeiden ihmisten kanssa.

Tämän vuoden leijonakaartiin on varmistunut jo Vesa Riihimäki (Nordea) ja muita vahvistamme parhaillaan. Viime vuosina leijonina on toiminut tunnettuja startup-vaikuttajia ja kasvun sparraajia, kuten Ilkka Sillanpää, Tero Numminen, Helene Auramo, Peter Vesterbacka, Kaj Hagros, Tero Luoma, Tuomas Pahlman ja monia muita!

KASVUN MAHDOLLISTAVA SIJOITUS

Etelä-Pohjanmaan kasvurahasto tarjoaa voittavalle yritykselle sijoitusta tietyin ehdoin. Sijoitus on käytettävä yrityksen kasvuun Etelä-Pohjanmaan alueella ja sijoituksen käytöstä tuotteen tai palvelun kehittämiseen, yrityksen kasvun mahdollistamiseen tulee näyttää ja hyväksyttää suunnitelma kasvurahastolla. Rahastoa hallinnoi Redstone Nordics. 

KASVUPALVELUT

Seinäjoen kaupungin elinkeinoyhtiö Into Seinäjoki Oy tarjoaa räätälöityjä kasvupalveluita voittajalle. Palvelukokonaisuus voidaan muotoilla yrityksen tarpeen mukaan. Se voi sisältää esimerkiksi sparraussession tuotekehitykseen, kasvuun tai soveltuvien kasvua mahdollistavien verkostojen etsimistä yrityksen käyttöön.

Toimintaperiaatteidensa mukaan Into Seinäjoki Oy tarjoaa seinäjokisille kasvuhaluisille yrityksille vastaavia palveluita maksuttomasti, mm. osana Food & Tech Startup -hanketta. Hankkeen puitteissa on rakennettu palvelupolku ja yhteisöllinen tila skaalautumishakuisille yrityksille nimeltään Skaalaamo. Skaalaamoon valitut 6 yritystä hakevat tällä hetkellä kasvua bisnekselleen. Haku Skaalaamoon aukeaa jälleen syksyllä 2024. 

Palkintokokonaisuus päivittyy tapahtuman lähestyessä!

 

HAE MUKAAN EEPPISEEN STARTUP-PITCHAUSKISAAN!

 

space-pitch-kuvakollaasi-2023.png

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 31.8.2024 23:59

Määrä:


Tämä tapahtuma on osa Into Seinäjoki Oy:n ja Helsingin yliopiston/Ruralia-instituutin yhteistyössä toteuttaman Food & Tech Startup - ekosysteemit startupien kasvualustana -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR). 

This event is part of Into Seinäjoki and University of Helsinki Ruralia institute's project "Food & Tech Starup - ecosystems as a growth platform". The project is funded by Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR).

Ajankohta

Alkaa:   14.6.2024 00:01
Päättyy:   31.8.2024 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätietoa

Tapio Seppä-Lassila

tapio.seppa-lassila@intoseinajoki.fi