Tapahtuman oletuskuva

”Tervetuloa meille” – Perehdyttäminen ja sitouttaminen ketterästi

24.5.2023 08:30

ZOOM

Miten hyviä työntekijöitä saadaan ja pidetään? Miten uusi osaaja pääsee hyvin liikkeelle ja pysyy meillä?

Tämä on houkuttelevaan työnantajamielikuvaan, rekrytointiin ja perehdyttämiseen liittyvän kolmeosaisen valmennussarjan viimeinen osio, jossa keskitytään ketterään perehdyttämiseen ja sitouttamiseen.  

Tapahtuma järjestetään verkossa, Zoomissa keskiviikkona 24.5. klo 8:30 alkaen. Osallistumalla opit mm.

  • onnistuneen rekrytoinnin perusasiat, vaiheet ja sudenkuopat 
  • ketterän perehdytyssuunnitelman tekemisen 

Osallistujille jaetaan myös perehdyttämisopas, joka antaa loistavia vinkkejä rekrytoinnin tueksi.

Kouluttajana Hanne-Mari Miskala, Aava & Bang

Hanne-Mari Miskala on henkilöstöjohtajana ollut mukana luomassa Aava & Bangista vahvaa työnantajabrändiä sekä Suomen parasta työpaikkaa. Tästä on todisteena Great Place To Work -kisan pienten yritysten sarjan voitto Suomessa ja kolmas sija Euroopassa vuonna 2020 sekä sijoittuminen kolmen parhaan työnantajabrändin joukkoon vuonna 2021.

hanne-mari-miskala.jpg (69 KB)

Oman organisaation kehittämisen lisäksi Hanne-Mari työskentelee valmentajana sekä rekrytoi markkinoinnin asiantuntijoita asiakkailleen. Hän syttyy ihmisistä – siitä, miten yhteispeli saadaan onnistumaan ja jokainen loistamaan omassa roolissaan.

Osallistu koko valmennussarjaan!

Valmennussarjaan kuuluu kolme erillistä valmennusta. Voit osallistua vaikka vain yhteen näistä, mutta parhaat opit ja oivallukset rekrytointipolun kaikkiin vaiheisiin saat tietysti käymällä läpi kaikki kolme valmennusta.

To 13.4. Miten seinäjokisesta työpaikasta tehdään maan houkuttelevin?Ke 3.5. | Monikanavainen osaajamarkkinointi haltuunKe 24.5. | ”Tervetuloa meille” – Perehdyttäminen ja sitouttaminen ketterästi

Lippuja ei enää tarjolla.

Valmennus on osa Into Seinäjoen hallinnoiman Avaruusakatemia – alueellisen trainee-ohjelman kehittäminen -hankkeen toimenpiteitä. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto (AKKE).

epliitto_logo_vaaka_vari.jpg (64 KB)

Ajankohta

Alkaa:   24.5.2023 08:30
Päättyy:   24.5.2023 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

ZOOM


Lisätietoa

Anu Portti

+358 50 530 9250

anu.portti@intoseinajoki.fi