Tapahtuman oletuskuva

Rakenna unelmien liiketoiminta verkkokursseilla, osa 1 (tuotteistaminen)

27.4.2021 09:00

WebinarJam

Maailman tilanne on tuupannut meitä voimakkaasti digiin - sinne solahtavat nyt myös asiantuntijat ja osaajat. Nyt sukelletaankin verkkokurssien maailmaan! 

Digiyrittäjyyden ja verkkokurssien suosio nousee, digityökalut kehittyvät ja asiakaskäyttäytyminen muuttuu. Mutta miten tähän muutokseen voisi hypätä mukaan? No, ainakin verkkokurssien avulla! Verkkokurssit tarjoavat mahdollisuuden muuttaa sen mitä tiedät, osaat tai rakastat kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Rakenna unelmien liiketoiminta verkkokursseilla -koulutussarjan ensimmäisessä osassa klousaat kouluttajamme Iida Soinisen avustuksella ne 7 kriittistä päätöstä, joiden jälkeen voit aloittaa verkkokurssin tekemisen.

1. Sinulla on päätettynä aihe kurssillesi
2. Olet kirkastanut itsellesi kurssin unelma-asiakkaan
3. Olet keksinyt myyvän nimen upealle kurssillesi
4. Olet päättänyt, minkälaisen verkkokurssin teet
5. Olet valinnut kurssillesi sopivimman hinnoittelustrategian
6. Olet suunnitellut kurssisi sisällön
7. Olet valinnut alustan verkkokurssillesi

Tapahtumaan sisältyy työkirja, johon pääset pohtimaan vastauksia koulutuksen aikana.

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville, jotka haluavat muuttaa sen mitä tietävät, osaavat ja rakastavat verkkokurssin muotoon.

Kyseessä on ensimmäinen osa MAKSUTTOMASTA kaksiosaisesta digituotteen luomiseen ja myyntiin pureutuvasta koulutussarjasta. Toisessa osassa 6.5. on aiheena digituotteen kannattava markkinointi & myynti, kouluttajana Iida Soininen (Vapauta supervoimasi). Ilmoittaudu mukaan myös siihen!

 

iida-soininen-head-shot.jpg (162 KB)

Iida Soininen (Vapauta Supervoimasi -podcastin juontaja ja Vapauta Supervoimasi Verkkokursseilla -ohjelman perustaja) auttaa yrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia rakentamaan tuottavan digibisneksen verkkokurssien avulla opettamalla yksinkertaisia, toimivia ja aikaa säästäviä strategioita vahvan henkilöbrändin rakentamiseen, sitoutuneen yleisön kasvattamiseen sekä verkkokurssien markkinoimiseen ja myymiseen.

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma on osa Into Seinäjoki Oy:n Matkalla diginatiiviksi - pk-yritysten digimyönteisyyden edistäminen -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana Etelä-Pohjanmaan liitto. 

epl_eakr_vipu.png (35 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

27.4.2021 09:00

Päättyy:  

27.4.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

WebinarJam


Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

0405504039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi