Rakenna unelmien liiketoiminta verkkokursseilla, osa 2 (markkinointi ja myynti)

6.5.2021 09:00

WebinarJam

Maailman tilanne on tuupannut meitä voimakkaasti digiin - sinne solahtavat nyt myös asiantuntijat ja osaajat. Tule sukeltamaan verkkokurssien maailmaan! 

Digiyrittäjyyden ja verkkokurssien suosio nousee, digityökalut kehittyvät ja asiakaskäyttäytyminen muuttuu. Mutta miten tähän muutokseen voisi hypätä mukaan? No, ainakin verkkokurssien avulla! Verkkokurssit tarjoavat mahdollisuuden muuttaa sen mitä tiedät, osaat tai rakastat kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Rakenna unelmien liiketoiminta verkkokursseilla -koulutussarjan toisessa osassa tutustut kouluttajamme Iida Soinisen avustuksella 4 pilariin, joiden avulla myyt ja markkinoit digituotetta kannattavasti.

Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on kokonaiskuva siitä, mitä tarvitaan kannattavan digibisneksen rakentamiseen. Opit mm.

1. Kuinka rakentaa voittamaton digibrändi?
2. Kuinka löytää unelma-asiakkaasi verkosta?
3. Kuinka kasvattaa joukko superfaneja, jotka on valmiita ostamaan, kun verkkokurssisi ovet aukeavat?
4. Kuinka tehdä vastustamaton tarjous verkkokurssille, jolle
unelma-asiakkaasi ei voi sanoa ei?

Tapahtumaan sisältyy työkirja, johon pääset pohtimaan vastauksia koulutuksen aikana.

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville, jotka haluavat muuttaa sen mitä tietävät, osaavat ja rakastavat verkkokurssin muotoon.

Kyseessä on toinen osa MAKSUTTOMASTA kaksiosaisesta digituotteen luomiseen ja myyntiin pureutuvasta koulutussarjasta. Ensimmäisessä osassa 27.4. on aiheena digituotteen tuotteistaminen, kouluttajana Iida Soininen (Vapauta supervoimasi). Ilmoittaudu mukaan myös siihen!

 

iida-soininen-head-shot.jpg (162 KB)

Iida Soininen (Vapauta supervoimasi) auttaa yrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia rakentamaan tuottavan digibisneksen verkkokurssien avulla, opettamalla yksinkertaisia, toimivia ja aikaa säästäviä strategioita vahvan henkilöbrändin rakentamiseen, sitoutuneen yleisön kasvattamiseen sekä verkkokurssien markkinoimiseen ja myymiseen. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma on osa Into Seinäjoki Oy:n Matkalla diginatiiviksi - pk-yritysten digimyönteisyyden edistäminen -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana Etelä-Pohjanmaan liitto.

epl_eakr_vipu.png (35 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

6.5.2021 09:00

Päättyy:  

6.5.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

WebinarJam


Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

0405504039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi