Hyödynnä paikallisten yritysten apu kriisistä selviytymiseen

29.4.2020 13:00

Verkossa, tarvitset oman tietokoneen

Tervetuloa Inton virtuaaliseen kohtaamispaikkaan keskiviikkona 29.4.!

Mukana on viisi eri alan yrittäjää, jotka antavat parhaat vinkkinsä koronakriisistä selviytymiseen ja kertovat, miten voisivat olla apuna sinulle. Lisäksi pääset kysymään ja keskustelemaan muiden samassa tilanteessa olevien kanssa mieltäsi askarruttavista aiheista. Teemoina ovat mm. markkinointi, myynti, henkinen hyvinvointi ja toimitusketjut.

Nyt jos koska on aika tarttua tarjolla olevaan apuun ja lähteä verkostoitumaan yrittäjäkollegoiden kanssa. Kriisin hetkellä apu saattaa olla lähempänä kuin uskotkaan.

---

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Tapahtuma järjestetään Zoomissa. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse linkin webinaarihuoneeseen lähempänä tapahtumaa.

Lippuja ei enää tarjolla.
Webinaarista tulee myös videotallenne, joka jaetaan kaikille ilmoittautuneille. Vaikka et siis pääsisikään osallistumaan webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Mukana

Mukana alueemme yrittäjiä, jotka tarjoavat apuaan yrityksesi liiketoiminnan jatkamiseen, kehittämiseen ja tukien hakemiseen. Heidän puheenvuorojen jälkeen on runsaasti aikaa keskustelulle, kysymyksille ja verkostoitumiselle.

Mira Nyrhinen, Fano

Tarjoan apuani yritysten somemarkkinointiin; miten sosiaalista mediaa kannattaisi hyödyntää markkinoinnissa erityisesti nyt korona-aikana.

Tmi Mika Virmalainen

Autan yritystäsi B2B-myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa. Lue lisää täältä https://www.myynninkoulutus.fi/

Katja Rajala, InnoPop

Autan sinua pk-yrittäjänä löytämään yrityksesi liiketoiminnan suunnan haasteellisena aikana. Sparraan samalla myös Sinua jaksamaan yrittäjänä.

Hannu Pesonen, Ostofokus

Autan yrityksiä korjaamaan toimitusketjuaan, johon koronapandemia on aiheuttanut häiriöitä.

Anne Isoniemi

Annan keskusteluapua työuupumukseen liittyvissä asioissa, uuden suunnan löytämisessä ja vaikeiden tilanteiden yli pääsemisessä, asioissa jotka liittyvät työn tekemiseen tai sen loppumiseen.

---

Tapahtuma on osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy. Voit lukea lisää hankkeesta täältä.

Ajankohta

Alkaa:  

29.4.2020 13:00

Päättyy:  

29.4.2020 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa, tarvitset oman tietokoneen


Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

0503472200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi