Space Pitch 2023

12.10.2023 17:30

Rytmikorjaamo

Avaruuden pääkaupungin omalaatuinen SPACE PITCH –tapahtuma kokoaa lokakuussa kasvuhenkiset ihmiset yrittäjyyden ykköskaupunkiin Seinäjoen Rytmikorjaamolle. Luvassa on hyvien bileiden lisäksi kasvuhaluisille yrittäjille hyödyllisiä verkostoja, uusia ajatuksia sekä loistavia pitchauksia.

Viime vuonna tapahtuma myytiin loppuun - ole siis ajoissa!

 

Mitä tässä eeppisessä tapahtumassa on luvassa? Inspiroivaa lavaohjelmaa, verkostoitumista, kiinnostavia kasvuyrityksiä ja heidän pitchauksiaan sekä elämyksiä niin ruoan kuin yllätysohjelmankin parissa.

Tapahtumaan kokoontuu yrityksiä niin Etelä-Pohjanmaan alueelta kuin ympäri Suomen, pitchaamaan ideansa sijoittamisesta kiinnostuneille “leijonille” ja verkostoitumaan samanhenkisten kesken.

Tässä lakeuksien omassa "Leijonan luolassa" kokeneet leijonat ovat korva herkkänä pitchauskisan myötä mukaan valittujen pitchausten äärellä. Leijonat kommentoivat liikeideoita ja valaisevat näkemyksillään piilossakin olevia kehityskohteita. Tämä auttaa myös osallistujia miettimään kehityssuuntia omalle tekemiselle.

Aiempien vuosien palautteita Space Pitchistä:

"Kiitos INTO ja intolaiset innostavasta ja inspiroivasta pitchaus-tilaisuudesta. Korkealla lentäen näkee kauemmas. Linnunradalla tavataan."

"Hienosti järjestetty tilaisuus, jossa oli iloinen ja kannustava tunnelma. Mukava verkostoitua nyt livenä!"

"Järjestelyt olivat kerrassaan mainiot! --- Hieno tilaisuus yrityksille tuoda tekemistään esiin ja osallistujille oppia muiden puheenvuoroista."

Tule inspiroitumaan & yllättymään! Tapahtumapaikkana toimii tänä vuonna Rytmikorjaamon Klubi.

OHJELMASSA

Ohjelma:

 • 17.30 ovet Klubille aukeavat ja rekisteröinti alkaa (huom. sisäänkäynti Klubin pääovista)
  • Startupeja, sijoittajia ja yhteistyökumppaneita kohtauttavat etkot, baari on auki
  • Avaruusteemainen photo booth hyödynnetävissä koko illan, prokuvaaja kuvaamassa halukkaita illallisen lomassa. Postaa kuvia someen, muista tägätä Into Seinäjoki kuviisi.
  • Tapahtumakuvaaja taltioi fiiliksiä koko illan, kuvia julkaistaan Into Seinäjoen somekanavissa tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Mikäli et halua näkyä kuvissa, kerrothan sen kuvaajalle tapahtumassa. 
 • 18.00 Virallinen ohjelma alkaa
  • Juontaja Kalle Lahtinen ottaa tilan haltuun
  • Terkut Into Seinäjoen ja Eteläpohjalaisen kasvurahaston edustajilta
  • Keynote: Kaupallistaminen kasvuyrittäjyyden ytimessä. Miten hyödyntää insinöörikansan potentiaali? - Heli Mehtätalo-Takala, Innovestor Group
  • Kiinnostavia pitchauksia finaaliin valituilta 10 yritykseltä, joista pääset äänestämään suosikkia. Katso siis sillä silmällä!
  • Herkullista illallista ja kasvuhenkistä seurustelua osallistujien kesken
  • Yllätysesiintyjiä ja visuaalisia elämyksiä
  • Pitchauskisan voittajayrityksen ja muiden suosikkien palkitseminen
  • Startupeja, sijoittajia ja yhteistyökumppaneita kohtauttavat jatkot 
 • Tapahtuma päättyy klo 22.00

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

 

KEYNOTE-PUHEENVUORO

 

heli-mehtatalo-takala-space-pitch-1.jpg

KEYNOTE: 

Kaupallistaminen kasvuyrittäjyyden ytimessä. Miten hyödyntää insinöörikansan potentiaali? - Heli Mehtätalo-Takala, Innovestor Groupin CMO ja johtoryhmän jäsen

LEIJONAT

kaj-hagros-redstone-nordics-space-pitch.jpg

KAJ HAGROS

Kaj Hagros on pääomasijoittaja Redstonen toimitusjohtaja Pohjoismaissa ja ollut mukana tekemässä aikaisen vaiheen sijoituksia yli 90 yhtiöön sekä mukana kolmessa pörssilistautumisessa. Redstone hallinnoi myös syksyllä käynnistyvää Eteläpohjalaista kasvurahastoa.

Aiemmin Kaj toimi mm. Helsingin pörssiin listatun Tecnotreen toimitusjohtajana sekä mobiilipalveluiden operatiivisena johtajana yhdysvaltalaisessa viihdeyhtiö FOX:ssa.


ILKKA SILLANPÄÄ

Ilkka on yritysten kehittäjä, business enkeli, hallitusammattilainen ja strategiatohtori. Hän on ollut perustamassa yli kymmentä kasvuyritystä ja sijoittanut yhtiöidensä kautta yli kahteenkymmeneen startup-yritykseen Hegemonia Invest Oy:n ja Korpun Siemen Oy:n kautta. 

Hänen missiona on viedä kehitysmyönteisiä ja innovatiivisia yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen polulle, tukien niin strategisessa kehittymisessä kuin rahoituksen hankkimisessa.

Ilkka on toiminut kansainvälisten teknologiayritysten johto- ja kehitystehtävissä Euroopassa ja Aasiassa. Hän on tuotantotalouden dosentti ja tuotantotalouden ja strategisen johtamisen tohtori.

innovestor-space-pitch-heli-mehtatalo-takala.jpg

HELI MEHTÄTALO-TAKALA

Heli on Innovestor Groupin CMO ja johtoryhmän jäsen. Innovestor on Suomen suurimpiin kuuluva, startup-sijoituksia tekevä Venture Capital -yhtiö.

Helillä on pitkä kokemus VC startup -sijoitusyhtiön johtamistehtävistä, ml. startup- ja sijoittajasuhteiden viestinnän hoitamisesta. Helin työuraan mahtuu niin startup-yrityksen, kuin merkittävän pankkikonsernin johtotehtäviä.

samuli-saviala_space-pitch_leijona.jpg

SAMULI SAVIALA

Samuli Saviala on yrittäjä ja EMU Growth Partners Oy:n toimitusjohtaja, jolla on pitkä kokemus sekä omakohtaisesti että kumppanina kasvun johtamisesta, välillä 42 %:n vuosivauhdilla.

 Vuosien varrella Samuli on pyöritellyt startup- ja kasvuyritysten haasteita ja mahdollisuuksia niin numeroiden valossa kuin erilaisten tilanteiden, olosuhteiden ja roolien kautta. Yrittäjien ja yrityksien kehittämisen lisäksi Samulin intohimona on uudistaa pölyttyneet asiakas- ja työntekijäkokemukset täyteen potentiaaliinsa.

ILLAN HOST

kalle-lahtinen-space-pitch-juontaja.jpg

KALLE LAHTINEN

Kalle Lahtinen, alias Kullervo, on sanataituruuden moniosaaja - runoilija ja rap-artisti - joka pitää huolen illan kulusta ja punaisesta langasta. Alunperin Etelä-Pohjanmaan sydämestä Lapualta kotoisin oleva Lahtinen ottaa yleisön haltuun ja varmistaa, että ilta saa arvoisensa läpikuljetuksen.

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtumaan osallistujat (81)

Helmi Yli-Knuuttila
Johanna Rintamäki
Marja Vainionpää
Tapio Seppä-Lassila
Sanna Kankaanpää
Becky Luoma
Mira Rinne
Sari Mendez
Osmo Autio
Hannu Ala-Haavisto
Viktoria Forsberg
Juha Neulaniemi
Jani Kallisti
Timo Rantasaari
Satu Alapiha
Timo Rantasaari
Keijo Koivu
Ferenc Gyimes
Tommi Pihlajasalo
Oskari Korkeamäki
Leena Perämäki
Esa Nuottivaara
Maria Ahvenniemi
Piia-Marika Jokela
Mari Tuulensuu
Essi Eteläaho
Janina Länsimäki
Samuli Juurakko
Markus Miiluniemi
talat erden
Anu Kuivaniemi
Pertti Kinnunen
Jussi Eväsoja
Iisakki Ala-Kauppila
Saleem Qureshi
Aisha Saleem
Elisabet Kivimäki
Riina Mansikkamäki
Jarkko Mäkelä
Marko Luoma
Olli Ala-Kojola
Sami Alho
Henrik Yli-Seppälä
Ebra Gohari
Andrea Hämeenniemi
Jere Ojala
Carita Haapasalmi
Jasmine Laitila
Sanni Nikumatti
Lotta Haapala
Karita Alanko
Petriina Alanko
Esko Petäjä
Jani Mansikkamäki
Kari Saikkonen
Essi Baillie
Marjatta Autio
Merja Mäkipelkola
Kari Hytönen
Laura Sainio
Tu Doan
Matias Kietz
Heidi Petäjämäki
Samuli Saviala
Sami Lähteenmäki
Anne Viitala
Richard Haukka
Tarja Keen
Juha Miiluniemi
Eveliina Hahka
Patrick Nyberg

10 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

YHTEISTYÖSSÄ

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina on EMU Growth Partners Oy. Muut kumppanit tapahtuman toteutuksessa ovat Seinäjoki Entrepreneurship Society - SeiES ja Ilkka. 

emu_logo_black.png

   seies-logo.png              ilkan-logo.webp

---

Space Pitch 2023 on osa Into Seinäjoki Oy:n ja Helsingin yliopiston / Ruralia-instituutin yhteistyössä toteuttaman Food & Tech Startup - ekosysteemit startupien kasvualustana -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR). 

food-tech-startup-logorimpsu-1.jpg

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 9 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

12.10.2023 17:30

Päättyy:  

12.10.2023 22:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Rytmikorjaamo

Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet