Space Pitch 2023

12.10.2023 17:30

Rytmikorjaamo

Avaruuden pääkaupungin omalaatuinen SPACE PITCH –tapahtuma kokoaa lokakuussa kasvuhenkiset ihmiset yrittäjyyden ykköskaupunkiin Seinäjoen Rytmikorjaamolle. Luvassa on hyvien bileiden lisäksi startupeille hyödyllisiä verkostoja, uusia ajatuksia sekä loistavia pitchauksia.

 

Mitä tässä eeppisessä tapahtumassa on luvassa? Inspiroivaa lavaohjelmaa, verkostoitumista, kiinnostavia kasvuyrityksiä ja heidän pitchauksiaan sekä elämyksiä niin ruoan kuin oheisohjelmankin parissa.

Tapahtumaan kokoontuu yrityksiä niin alueelta kuin ympäri Suomen, pitchaamaan ideansa sijoittamisesta kiinnostuneille “leijonille” ja verkostoitumaan samanhenkisten kesken.

Tässä Etelä-Pohjanmaan "Leijonan luolassa" kokeneet leijonat ovat korva herkkänä pitchauskisan myötä mukaan valittujen pitchausten äärellä. Leijonat kommentoivat liikeideoita ja valaisevat näkemyksillään piilossakin olevia kehityskohteita. Tämä auttaa myös osallistujia miettimään kehityssuuntia omalle tekemiselle.

Aiempien vuosien palautteita Space Pitchistä:

"Kiitos INTO ja intolaiset innostavasta ja inspiroivasta pitchaus-tilaisuudesta. Korkealla lentäen näkee kauemmas. Linnunradalla tavataan."

"Hienosti järjestetty tilaisuus, jossa oli iloinen ja kannustava tunnelma. Mukava verkostoitua nyt livenä!"

"Järjestelyt olivat kerrassaan mainiot! --- Hieno tilaisuus yrityksille tuoda tekemistään esiin ja osallistujille oppia muiden puheenvuoroista."

"Odotin, että tapahtuma on hyvin järjestetty mutta kokonaisuus ylitti odotukseni täysin. Näki että kaikki oli huolellisesti mietitty: miljöö, äänet, valot, juontaja ja palvelukokonaisuus muutenkin ihan viimeisen päälle."

Tule inspiroitumaan & yllättymään! Tapahtumapaikkana toimii Rytmikorjaamon Klubi.

 

OHJELMASSA

Ohjelma ja aikataulu tarkentuvat lähempänä tapahtumaa. Voimme kuitenkin luvata ainakin seuraavaa:

  • Startupeja ja sijoittajia kohtauttavat etkot
  • Inspiraatiopuheenvuoro - Tarun Sharma, Nokia Ventures
  • Noin tusinan verran kiinnostavia pitchauksia Space Pitch -pichauskisan finaaliin valituilta yrityksiltä, haku on 31.8. saakka auki TÄÄLLÄ
  • Verkostoitumista & avaruusteemainen photo booth
  • Herkullista ruokaa ja juhlatunnelmaa
  • Pitchauskisan voittajien valinta

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

 

KEY NOTE -PUHUJA

TARUN SHARMA, NOKIA VENTURES


Tarun Sharma on dynaaminen johtaja, joka omaa laajan kokemuksen startupeista aina Fortune 100 -yrityksiin.

Tällä hetkellä hän on operatiivisena johtajana Nokia Venturessa ja työskentelee tiiviisti yrittäjien, sijoittajien, tulevaisuuden kehittäjien kanssa rakentaen kovan kasvun teknologiapohjaisia yrityksiä. Hän suhtautuu intohimoisesti uusiin avauksiin ja innovaatioihin.

 Aiemmin Tarun on työskennellyt erilaisissa strategiaan, markkinointiin, johtoon sekä hautomotoimintaan liittyvissä tehtävissä mm. seuraavissa yrityksissä Nokia-BellLabs, Microsoft, IBM, Nokia, and Tieto.

Tutustu Nokia Venturesin toimintaan tarkemmin. 

 

LEIJONAT

Ole kuulolla, leijonakaarti tulee vielä vahvistumaan syksyyn mennessä. Tähän mennessä olemme kuitenkin jo kiinnittäneet mukaan seuraavat henkilöt.

OSKARI LEHTONEN

Oskari Lehtonern / Redstone Nordic Oy on pääomasijoittaja, sarjayrittäjä ja kumppani Redstone Nordics -yrityksessä.

 Aikaisemmin hän oli kumppani siemenvaiheen rahastossa ja yrityskiihdyttämö Pivot5:ssä, ja hän on ollut mukana RTS Networksin (pörssilistaus), Reippailupuisto Huimalan (myynti HopLopille), Offeriumin (myynti Sanomalle), KoppiCatchin ja Tabletkoulun kaltaisissa hankkeissa.

Oskarilla on tohtorin tutkinto riskipääomasta, ja hän on opiskellut Stanfordin yliopistossa ja Singaporen kansallisessa yliopistossa.


ILKKA SILLANPÄÄ

Ilkka on yritysten kehittäjä, business enkeli, hallitusammattilainen ja strategiatohtori. Hän on ollut perustamassa yli kymmentä kasvuyritystä ja sijoittanut yhtiöidensä kautta yli kahteenkymmeneen startup-yritykseen Hegemonia Invest Oy:n ja Korpun Siemen Oy:n kautta. 

Hänen missiona on viedä kehitysmyönteisiä ja innovatiivisia yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen polulle, tukien niin strategisessa kehittymisessä kuin rahoituksen hankkimisessa.

Ilkka on toiminut kansainvälisten teknologiayritysten johto- ja kehitystehtävissä Euroopassa ja Aasiassa. Hän on tuotantotalouden dosentti ja tuotantotalouden ja strategisen johtamisen tohtori.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Lippu
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Maksuton, valitse tämä lippu jos edustat tapahtumassa startup-yritystä / Free, choose this ticket if you represent a startup at the event

Myynti päättyy 10.10.2023 23:59
ilmainen

Määrä:


Valitse tämä lippu jos edustat tapahtumassa sijoittajaorganisaatiota / Choose this ticket if you represent an investor organisation at the event

Myynti päättyy 10.10.2023 23:59
35,00 €

Määrä:


Myynti päättyy 10.10.2023 23:59
35,00 €

Määrä:


YHTEISTYÖSSÄ

Tämä tapahtuma on osa Into Seinäjoki Oy:n ja Helsingin yliopiston / Ruralia-instituutin yhteistyössä toteuttaman Food & Tech Startup - ekosysteemit startupien kasvualustana -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR). 

Ajankohta

Alkaa:  

12.10.2023 17:30

Päättyy:  

12.10.2023 22:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Rytmikorjaamo

Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet