Tapahtuman oletuskuva

Kansainvälisen rekrytoinnin prosessi – Mitä se sisältää?

26.4.2024 09:00

Verkossa (Teams)

Mitä kansainvälisen rekrytoinnin prosessi tarkoittaa teidän organisaatiossanne? 

Rekrytointiprosessin kansainvälistäminen vaatii oman panoksensa rekrytoinnin suunnittelusta ja budjetoinnista valintaprosessiin ja aina perehdytykseen, asettautumiseen sekä työhyvinvointiin saakka.

Millaisia asioita on osattava ottaa huomioon yrityksen sisäisten prosessien hahmottamisessa? Kuka yrityksessä osallistuu rekrytointiin? Mitä osaajalle tarjotaan ja miten opastetaan suomalaiseen työelämään sekä sen erityispiirteisiin? Mitä muuta olennaista juuri teidän organisaatiossa on huomioitava? Esimerkiksi tällaisia käytännön kysymyksiä saattaa nousta esille ensimmäisessä pienryhmätapaamisessa.

Tervetuloa juttelemaan aiheesta ja hakemaan asiantuntijasparrausta juuri teidän organisaation tarpeisiin! Tapaaminen järjestetään Teamsissa, joten voit osallistua vaikka kotitoimistolta käsin.

ILMOITTAUDU

 

Puhujaesittely

Valmennuksen pienryhmäsparraukset toteuttaa kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntija Kirsi Korhonen / International Fox Agency.

kirsi-korhonen-international-fox-agency.png

Korhonen toteuttaa koulutuksia ja neuvontaa sekä luo materiaaleja julkiseen ja organisaatioiden sekä verkostojen sisäiseen käyttöön. Aiheina ovat muun muassa  kansainvälisen työvoiman rekrytointi, palkkaus ja työsuhdeasiat, maahanmuutto ja asettautuminen Suomeen. Korhonen käsittelee laajoja aihekokonaisuuksia käytännönläheisesti ja yksityiskohtaisesti. Kuulijat ovat kuvailleet Korhosen puheenvuoroja ja koulutuksia innostaviksi, kannustaviksi ja monipuolisiksi.

 

Rekrykyvykkyydellä kasvua -valmennus

Pienryhmätapaaminen on osa Rekrykyvykkyydellä kasvua -valmennusta, joka tarjoaa yrityksille hyvät valmiudet toteuttaa kansainvälinen rekrytointi. Valmennukseen kuuluu pienryhmätapaamisten lisäksi verkkovalmennus. Lue lisää kokonaisuudesta täältä

Muut pienryhmätapaamiset

Pienryhmävalmennuksessa on mahdollisuus saada konkreettista asiantuntijasparrausta ja vertaistukea ulkomaalaisen työntekijän rekrytointiin ja perehdyttämiseen liittyvissä asioissa. Pienryhmätapaamisia on tarjolla kolme ja niissä jokaisessa asiaa käsitellään eri näkökulmasta. 

Muiden pienryhmätapaamisten teemoja ovat työyhteisön valmiuksien kehittäminen ja moninaisuuden edistäminen (lue lisää täältä) sekä kansainvälisen työntekijän asettautuminen ja perehdytys (lue lisää täältä). 

Voit osallistua yhteen tai useampaan pienryhmätapaamiseen. Pienryhmätapaamiset toteutetaan Teamsin välityksellä. Sparrausten kesto noin 2,5 h. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Yhteistyössä

Tapahtumat ovat osa Yritysten kv-rekrytointikyvykkyys kasvun mahdollistajana -hanketta, jonka tavoitteena on parantaa alueen yritysten valmiuksia vastaanottaa kansainvälisiä osaajia edistämällä kv-rekrytointikyvykkyyttä ja työnantajaosaamista. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto (AKKE).

epliitto_logo_vaaka_vari.jpg

Ajankohta

Alkaa:   26.4.2024 09:00
Päättyy:   26.4.2024 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa (Teams)


Lisätietoa

Anu Portti

050 530 9250

anu.portti@intoseinajoki.fi