Tapahtuman oletuskuva

Kuinka rakennetaan tehokas Pitch Deck?

14.9.2023 08:00

Kokoustila Bell-Marconi-Watt-Edison, Frami B 2.krs.

Pitäisi esitellä firma vakuuttavasti, miten onnistut ja herätät kiinnostuksen? No, laittamalla viestisi ja pitch deckin timanttiseen kuntoon tietenkin! 

Tässä ensisijaisesti startupeille ja skaalautumishaluisille yrityksille suunnatussa tilaisuudessa pääsemme oppimaan miten rakennetaan täydellinen yritysesittely ja tehokas pitch deck, eli diasarja lyhyen yritysesittelyn rungoksi. 

Jotta esittely olisi priimaa ja jäisit mieleen, millaiset asiat ovat pitch deckin onnistumisen kannalta oleellisimmat? Mitä sijoittajat tai potentiaaliset partnerit haluavat tietää?

Aiheina mm. seuraavat teemat:

  • Pitchin ja pitch deckin peruspilarit ja tavoitteet
  • Mitä on olennaista kertoa ja mitä voi jättää pois?
  • Miten varmistaa kiinnostuksen herääminen esimerkiksi sijoittajakeskusteluissa?

Ohjelma:

08.00 Aamiainen tarjolla ja mahdollisuus tutustua yrittäjäkollegoihin

08.15 Ohjelma alkaa

Tervetulosanat, Into Seinäjoki Oy

Puheenvuoro, Ilkka Sillanpää, Hegemonia Invest Oy/Korpun Siemen Oy

Q&A sessio

Vapaata verkostoitumista osallistujien kesken aina 09.30 saakka.

Juttuhetket Ilkka Sillanpään kanssa klo 09.30 alkaen. Ennakkoilmoittautuneille tarkempi ohjeistus.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan >>

 

Juttuhetket

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus varata slotti juttuhetkeen pitch deckistä Ilkka Sillanpään kanssa, á 30min. Hetkessä keskitytään osallistujan toivomaan osa-alueeseen, tarkennetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Varaa oma slotti ennakkoon, niitä on rajattu määrä.

 

Kouluttaja

 


Ilkka Sillanpää on yritysten kehittäjä, business enkeli, hallitusammattilainen ja strategiatohtori. Hän on ollut perustamassa yli kymmentä kasvuyritystä ja sijoittanut yhtiöidensä kautta yli kahteenkymmeneen startup-yritykseen Hegemonia Invest Oy:n ja Korpun Siemen Oy:n kautta. 

Hänen missiona on viedä kehitysmyönteisiä ja innovatiivisia yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen polulle, tukien niin strategisessa kehittymisessä kuin rahoituksen hankkimisessa. Ilkka on sparrannut startupeja, kuullut satoja pitchauksia ja on erinomainen asiantuntija viilaamaan pitch deckit kuntoon.

Ilkka on toiminut kansainvälisten teknologiayritysten johto- ja kehitystehtävissä Euroopassa ja Aasiassa. Hän on tuotantotalouden dosentti ja tuotantotalouden ja strategisen johtamisen tohtori.

Ilkka on mukana Into Seinäjoen startup-tapahtuma Space Pitchin leijonakaartissa lokakuussa. Tutustu ja ilmoittaudu myös Space Pitch -tapahtumaan!

Tervetuloa mukaan!

Lippuja ei enää tarjolla.

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 20 €, joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.

 

Tämä tapahtuma on osa SpaceBoost-palvelupolkua ja tapahtumasarjaa, jonka tavoitteena on auttaa kasvuhaluisia yrityksiä skaalautumaan. Tapahtumasarjan syksyn aiheina ovat product/market fitin varmistaminen, pitch deckin rakentaminen ja esiintyminen.

Sarja huipentuu Space Pitch -tapahtuman pitchauskisaan, johon osallistumiseen koulutussarja antaa hyviä valmiuksia. Hae pitchaajaksi! https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/pitchaushaku2023

SpaceBoost-palvelupolku on osa Into Seinäjoki Oy:n ja Helsingin yliopiston/Ruralia-instituutin yhteistyössä toteuttaman Food & Tech Startup - ekosysteemit startupien kasvualustana -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR). 

Ajankohta

Alkaa:   14.9.2023 08:00
Päättyy:   14.9.2023 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kokoustila Bell-Marconi-Watt-Edison, Frami B 2.krs.

Kampusranta 9
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Tapio Seppä-Lassila

040 501 7350