Tapahtuma on jouduttu perua vähäisen osallistujamäärän takia.
Pyrimme toteuttamaan sisältöjä muissa tapahtumissa ja tallenteina. Seuraa tiedotustamme!
#tulevaisuudenruokabisnes
Mitä tulisi huomioida, kun suunnittelee omaa bisnestään ja sen tulevaisuutta? Miten kuluttajat käyttäytyvät? Miten hyödyntää vaikuttajamarkkinointia?
Tänä vuonna Food Business Summit kurkistaa tulevaisuuteen - millaisia muutoksia on näkyvissä, entä miten niihin tulisi tarttua jo nyt. Näihin ja muihin kysymyksiin etsitään vastauksia tulevaisuutta ennakoiden.
Jo kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa ruokaketjun yrityksille uusia kontakteja, työkaluja ja näkökulmia oman bisneksen kehittämiseksi. Täydennämme ohjelmaa koko ajan - pysy kuulolla!
Puheenvuoroja kuulemme mm.
Elina Hiltunen, What's next consulting
Piia Maaranen, mm. Plantui, Anton & Anton
Shirin Namiq, Voihan Vuohi Oy
Mirja Palola, somessa.com
Kaisa Penttilä, Foodwest Oy
Juhani Rahko, Juku Sushi Market Oy
Esa Wrang, Food from Finland/Business Finland
Vuokko Yli-Kesäniemi, Pure Garden Oy
Tutustu puhujiin tarkemmin Puhujat -välilehdellä.
Päivän päättää ostajien, myyjien ja tuottajien Lähiruokatreffit. Lue lisää ja ilmoittaudu ostajaksi tai myyjäksi!
Lisäksi päivän aikana on mahdollisuus verkostoitua Tavata-alustan avulla. Tarkempi ohjelmarunko julkaistaan viimeistään maaliskuun alkupuolella.
Tapahtuma toteutetaan pelkästään livenä Framissa Seinäjoella.
Teeman mukaisesti kaikki tarjoilut ovat tulevaisuusystävällisiä ja vegaanisia.
Aamiainen:
Pirjon pakarin Häjypoikaa, Alavuden öljypuristamon punajuuripestoa
Mustikka-talkkunahyve ja härkäpapugranolaa
Tyrnishotti (Mustikkaa ja tyrnimehua Kukkasmäeltä ja talkkunajauhoa Taivalkosken myllyltä)
Luomukahvi ja luomuteetä
Moniaistinen lounas Ravintola Ideassa (Frami D)
Maa-artisokkaa ja mustaa valkosipulia Möljän tilalta
xxx
Keitto Misolan ohramisosta ja Rooty-perunanuudelista
xxx
Härkäpapua ja kauden juureksia, tomaattiohrattoa ja kurkkuraitaa Närpiön kasviksista
Iltapäiväkahvi
Vadelma-brownieta ja marenkia (vegaaninen brownie, joka maustetaan Kukkasmäen vadelmarouheella, lisäksi vegaanista marenkia kikherneliemestä)
Luomukahvi ja luomuteetä
Ruokatarjoiluista vastaa Juvenes Oy.
| FBS 2022 live -lippu
hinta 79 € + alv. (sisältäen monipuolisen ohjelman, moniaistisen lounaan ja kahvituksen, verkostoitumismahdollisuuden, lähiruokatreffit) |
Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden ruokabisnekseen!
Huom! Varmista ilmoittautumisesi jälkeen, että saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos viestiä ei tule, ilmoittautuminen ei ole tullut perille.
Ruoka-alan kehittämiseen pääsee tarttumaan jo ke 23.3.2022, kun kansainvälisten hankkeiden yhteistyökumppanit saapuvat Seinäjoelle monipuolisen ohjelman pariin. Ohjelma ja ilmoittautuminen täällä.
Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.