FOOD BUSINESS SUMMIT 24.3.2022 FRAMI B
Klo 8.30-9.00 Aamiainen Frami B aula
Pirjon pakarin Häjypoikaa, Alavuden öljypuristamon punajuuripestoa Mustikka-talkkunahyve ja härkäpapugranolaa
Tyrnishotti (Mustikkaa ja tyrnimehua Kukkasmäeltä ja talkkunajauhoa Taivalkosken myllyltä)
Luomukahvi ja luomuteetä
Klo 9.00 -11.30
Avaussanat
Kuluttaja- ja teknologiatrendit ja niiden vaikutus ruoka-alaan | Elina Hiltunen, What’s Next Consulting Oy
Suomalaisen elintarvikeviennin vahvuudet, kehittämistarpeet ja tulevaisuuden mahdollisuudet | Esa Wrang, Food from Finland –ohjelma, Business Finland
Trendeistä uuteen bisnekseen – kuinka se tehdään? | Piia Maaranen, Plantui
Vaikuttajamarkkinoinnilla lentoon | Mirja Palola, somessa.com Oy
Klo 11.30 Lounas kaikilla aisteilla | Ravintola Idea, Frami D
Maa-artisokkaa ja mustaa valkosipulia Möljän tilalta
xxx
Keitto Misolan ohramisosta ja Rooty-perunanuudelista
xxx
Härkäpapua ja kauden juureksia, tomaattiohrattoa ja kurkkuraitaa Närpiön kasviksista
Klo 12.45-14.00 seminaariosuus jatkuu
Uusia tuotteita, uutta liiketoimintaa | Paneelikeskustelu
Shirin Namiq, Voihan Vuohi Oy Juhani Rahko, Juku Sushi Market Oy Vuokko Yli-Kesäniemi, Pure Garden Oy
Tuoteidealle potkua pop up -tehtaalta | Kaisa Penttilä, Foodwest Oy
Klo 14.00-16.30
Iltapäiväkahvit
Vadelma-brownieta ja marenkia (vegaaninen brownie, joka maustetaan Kukkasmäen vadelmarouheella, lisäksi vegaanista marenkia kikherneliemestä)
Luomukahvi ja luomuteetä
Lähiruokatreffit
Matchmaking
Tavata –alustan avulla
Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.