Tapahtuman oletuskuva

PERUTTU: Food Business Summit 2022

24.3.2022 09:00

Frami B

ELINA HILTUNEN

Futuristi

Forbes-lehti on listannut Elinan maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori ja  diplomi-insinööri. Hän on yrittäjä, puhuja, kolumnisti ja 14 kirjaa julkaissut kirjailija.

Food Business Summitissa kuulemme Elinalta puheenvuoron kuluttaja- ja teknologiatrendien vaikutuksesta ruoka-alaan. 

www.whatsnext.fi

elinahiltunenfbs2022.png (1.43 MB)

piia-maaranen_2_blackwhite-2_web.jpg (115 KB)

 

PIIA MAARANEN

Kasvuyritysjohtaja, uuden liiketoiminnan kehittäjä ja hallitusammattilainen

Piia Maaranen on kehittänyt ja johtanut innovatiivisia liiketoimintoja 10 vuotta, ja ollut ns. kädet savessa rakentamassa uusia ruokaan ja hyvinvointiin liittyviä teknologioita useissa eri startupeissa. Ennen start-up maailmaan siirtymistä Piia on toiminut +10 ruoka- ja juoma-alan kansainvälisten yritysten johtotehtävissä (mm. Heineken). Piia puhuu merkityksellisyydestä, innovatiivisen kasvuliiketoiminnan rakentamisesta (case Plantui) sekä ihmisestä. Mistä uusi innovatiivinen liiketoiminta syntyy, ja miten siitä tehdään kaupallinen menestystarina. Mitä tarvitaan, jotta ihmiset ja business kukoistavat, kun ympärillä on paljon epävarmuutta, ja vanhat suunnittelumallit eivät päde.

plantui.com

MIRJA PALOLA

Toimitusjohtaja, somessa.com

Palolalla on pitkä kokemus start-upien ja scale-upien johto- ja kehittämistehtävistä eri toimialoilla. Tällä hetkellä Palola toimii päätyönsä ohella hallituksen jäsenenä Vaasan Osuuspankissa, hallituksen puheenjohtajana perustamassaan asuntosijoitusyhtiö Closing the Gap Oy:ssä ja neuvonantajana kierrätysmuotiyritys Save&Joy:ssa.

Somessa.com on Suomen monipuolisin vaikuttajamarkkinointitoimisto. Somessa.com tarjoaa yrityksille vaikuttajamarkkinoinnin ja pr-tuotejakelun palveluita avaimet käteen -periaatteella.  Tuhansia tehtyjä yhteistöitä, satoja kampanjoita ja yhteys miljooniin seuraajiin. Yli 6 500 vaikuttajaa sosiaalisen median eri kanavissa.

somessa.com

mirjapalolasomessacomfbs2022.jpg (483 KB)

JUHANI RAHKO

Yrittäjä, Ravintola Juku Oy ja Juku Sushi Market Oy

Juhani Rahko on vaimonsa Kun Rahkon kanssa seinäjokelaisen Japanilainen Ravintola Jukun yrittäjä. Juku-brändin alla toimii kaksi eri osakeyhtiötä joista Ravintola Juku Oy on keskittynyt ravintolatoimintaan ja Juku Sushi Market Oy supermarkettien ja myymälöiden sisällä tapahtuvaan ruoanvalmistukseen. Valikoimaan kuuluvat aasialaiset ruoat kuten sushit ja wokatut annokset.  Jukun ruoka-annoksia löytyy ravintoloiden lisäksi Etelä-Pohjanmaan sekä Vaasan ja Oulun alueen hyvin varustelluista ruokakaupoista.

www.ravintolajuku.fi

juhani-rahko-2021.png (547 KB) 
esawrang2.jpg (574 KB)

ESA WRANG

Ohjelmajohtaja, Food from Finland -ohjelma, Business Finland

Esa Wrang toimii Business Finlandin elintarvikealan kansainvälistymiseen keskittyvässä Food from Finland ohjelmassa ohjelmajohtajana. Hänellä on laaja kokemus elintarvikealalta (yli 30 vuotta) ja erityisesti elintarvikkeiden viennistä. Hän on toiminut elintarvikeviennin parissa niin Euroopassa, Aasiassa, Venäjällä kuin Yhdysvalloissakin. Food from Finland ohjelma keskittyy suomalaisen elintarvikealan kehittämiseen, kasvattamiseen sekä viennin edistämiseen suomalaisilla korkean lisäarvon tuotteilla. Ohjelma pyrkii nostamaan kestävän kehityksen mukaisten, innovatiivisten, turvallisten, terveellisten ja brändättyjen elintarvike- ja juomatuotteiden osuutta tuotannossa ja viennissä. Ohjelman palvelujen piirissä on lähes 200 suomalaista elintarvikealan yritystä vuosittain. Ohjelman keskeisiä kohdemarkkinoita ovat Pohjoismaat, Saksa, Ranska, Kiina, Hongkong, Japani ja Etelä-Korea. Ohjelman täydentäviä toimenpiteitä toteutetaan mm. USA:ssa, Venäjällä, Lähi-Idässä, Singaporessa ja Etelä-Afrikassa. Aiemmin Esa Wrang on toiminut pitkään mm. Raisio Oyj:n ja Leaf Finland Oy:n (nyk. Cloetta) vientijohtajana.

Food from Finland


VUOKKO YLI-KESÄNIEMI

Yrittäjä, agrologi, Pure Garden Oy

Vuokon maatilalla Lehtimäellä he ovat  viljelleet valkosipulia, mansikkaa ja vadelmaa. Musta valkosipuli tuli mukaan kuvioihin, kun Vuokko agrologiopintojen myötä tutustuin fermentoinnin saloihin. He tuottavat ja kehittävät mustaa valkosipulia Black Garlic -brändinä. Pure Garden yritys keskittyy fermentoituihin elintarvikkeisiin ja heillä on halu kehittää uusia makuelämyksiä kuluttajien herkutteluhetkiin. Yrityksen tärkein arvo on käyttää suomalaista valkosipulia. Yritys haluaa tarjota kuluttajille uudenlaisia vaihtoehtoja laadukkaaseen ruokailuun helposti ja maukkaasti umamin avulla.
www.purearcticgarden.com

vuokkoylikesaniemifbs2022.jpg (147 KB)
   
   
   
   
   
   
   
Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   24.3.2022 09:00
Päättyy:   24.3.2022 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Frami B

Kampusranta 9 B
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Sanna Kankaanpää

0400 743 422

sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi